Selasa, 20 Mac 2012

(VIDEO) Aksi Puteri Umno Yang Tak Bermaruah.UMNO parti yang bangsat. Sebangsat Najib dan Rasmah. Semua itu bukan lagi rahsia. 

Puteri UMNO memang tidak berkemaluan. Macam betina sial kelakuan dan perangainya. Pergaulan bebas adalah antara budaya kotor yang cuba diterapkan oleh puteri umno.

 Dengan suami orang sekalipun, diorang tak kisah untuk berkelakuan tak senonoh. Sungguh tak  bermaruah macam pelacur kelas murahan.

Scorpene: Razak Baginda, keluarga Altantuya akan dipanggil


 Rakan karib Perdana Menteri Datuk Seri Najib Razak, Razak Baginda adalah saksi penting untuk membantu perbicaraan terbuka skandal rasuah Scorpene di mahkamah Perancis.

Pengarah Suara Rakyat Malaysia (Suaram), Cynthia Gabriel berkata beliau percaya Razak Baginda akan dipanggil untuk memberi keterangan apabila mahkamah Perancis memulakan siasatan ke atas skandal Scorpene kelak.

“Razak adalah saksi yang sangat penting kerana terlibat langsung dalam urusan pembelian,” kata Cynthia ketika dihubungi KeadilanDaily, 19 Mac lalu.

Nama Razak Baginda dibangkitkan di Parlimen pada 2002 berhubung rundingan pembelian Scorpene dalam satu perjanjian bernilai USD 800 juta.

Scorpene dan satu kapal selam terpakai, Agosta hasil usahasama kerajaan Perancis-Sepanyol. Perimekar memiliki subsidiari iaitu Ombak Laut yang dimiliki sepenuhnya oleh Razak Baginda.Bercakap lanjut, Cynthia juga percaya keluarga Altantuya dipanggil ke mahkamah Perancis untuk memberi keterangan.

“Keluarga Altantuya akan dipanggil kerana mendiang adalah penterjemah urus niaga itu,” katanya.
Sepupu Altantuya, Namiraa Gerelmaa pernah tampil di Mahkamah Shah Alam dalam perbicaraan pembunuhan Altantuya bermula 4 Jun 2007 dan berakhir 9 April 2009. - sumber